THIS WEBSITE IS FOR SALE .

bkg-top

ONS BEDRIJF

Subscribe to RSS Feed

ONS BEDRIJF

Over Greenis Europe Greenis de nieuwe standaard in kwaliteit

divi long
divi small

Inmiddels wordt Greenis uitgeleverd naar meer dan dertig landen. In de Europese landen, wordt gehandeld onder de naam GREENIS-EUROPE.COM 
Ons verkoop team in Holland heeft een groot assortiment aan producten en onderdelen op voorraad. Hierdoor kunnen wij korte levertijden & optimale service garanderen.

Door te kiezen voor een Greenis-Europe product, krijg je niet alleen een betrouwbare goede leverancier, maar ook eindeloze mogelijkheden voor een toekomstig succes. Onder GREENIS-EUROPE geven we maar liefst 10 jaar garantie !

Sinds de oprichting is ons motto Kwaliteit , betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Trouw aan deze filosofie produceert greenis producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor onze klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze het beste apparaat in huis halen. Dit maakt Greenis uniek. Om onze hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, blijven we zoeken naar opties om onze organisatie én onze producten te verbeteren. Elke productverandering die wij realiseren, betekent een verbetering.

Greenis techniek

Greenis staat voor perfecte resultaten, lange levensduur en een zeer laag energieverbruik.
Dit is te danken aan de superieure techniek en innovatieve onderzoek.

Greenis design

Onze producten hebben een modern design en zijn in technologisch opzicht vooruitstrevend. Apparaten zijn verkrijgbaar in diverse kleurwerelden. Greenis slowjuicers zijn, qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd.
In welke stijl uw huis ook is ingericht een Greenis slowjcuicer past altijd.

Greenis service

Bij GREENIS-EUROPE staat service hoog in het vaandel:
Ons doel is om onze klanten een snelle en efficiënte service te bieden.
GREENIS-EUROPE staat altijd voor u klaar.